середа, 12 листопада 2014 р.

 Картопля
Картопля — одна з найважливіших сільськогосподарських культур, що має важливе продовольче, кормове та технічне значення. 
Хоча й картопля потрапила у наші землі відносно недавно (пару століть тому), та вже міцно завоювала позиції “королеви полів”. Це й не дивно. Картопля має високу харчову цінність, легко засвоюється організмом. Не сі знають що у свіжій картоплі дуже багато вітаміну С. Також овоч багатий на вітаміни групи В, вітамін Е та Д, калій та легкозасвоювані вуглеводи. В медицині картоплю рекомендують хворим на серцево-судинної системи.
Вирощувати картоплю не складно, але без доброго знання технології не варто розраховувати на хороші врожаї.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар