Картопля
Картопля — одна з найважливіших сільськогосподарських
культур, що має важливе продовольче, кормове та технічне значення.
Хоча й картопля потрапила у наші землі відносно недавно
(пару століть тому), та вже міцно завоювала позиції “королеви полів”. Це й не
дивно. Картопля має високу харчову цінність, легко засвоюється організмом. Не
сі знають що у свіжій картоплі дуже багато вітаміну С. Також овоч багатий на
вітаміни групи В, вітамін Е та Д, калій та легкозасвоювані вуглеводи. В
медицині картоплю рекомендують хворим на серцево-судинної системи.
Вирощувати картоплю не складно, але без доброго знання
технології не варто розраховувати на хороші врожаї.
Немає коментарів:
Дописати коментар